Str. Nuferilor Nr. 50-58, Ap. B55, Cod Poștal 013621, Sector 1, București

Livrare si retur

Livrare

Ne dorim sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare posibila, astfel incat produsele achizitionate prin intermediul site-ului nostru sa ajunga la dvs. cat mai repede si in cele mai bune conditii.

Termenul de livrare al comenzilor este in mod normal de maxim 72 de ore de la primirea comenzii. Totusi ne rezervam dreptul sa livram produsele in perioadele foarte aglomerate intre 3-9 zile lucratoare de la plasarea comenzii dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii acesteia.

De asemenea, in perioada sarbatorilor pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor. In aceste perioade vom afisa pe site mesaje cu privire la intarzierea livrarilor sau va vom comunica telefonic aceste termene.

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile ce depasesc valoarea de 200 RON in limita a maxim 30 kg / comanda.

Daca intampinati probleme la livrarea produselor, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact disponibil pe site sau prin email la adresa de contact specificata in sectiunea “Contact”.

Ne rezervam dreptul sa intarziem sau sa anulam comenzi si livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Retur

Ne dorim ca produsele achizitionate prin intermediul site-ului nostru sa va satisfaca asteptarile. In cazul in care sunteti nemultumit de produsele primite, aveti dreptul sa le returnati in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Pentru a returna un produs, trebuie sa completati cererea de retur disponibila prin intermediul acestui link sau prin email la adresa de contact specificata in sectiunea “Contact”. In acest email trebuie sa specificati numarul comenzii, produsul care doriti sa fie returnat si motivul pentru care doriti sa efectuati returnarea si IBAN-ul.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nefolosite si sa fie insotite de etichetele si ambalajele originale. Nu vom accepta produsele returnate care prezinta semne de uzura sau care au fost modificate de catre dvs.

Costurile de transport pentru returnarea produselor cade in responsabilitatea dvs.

In cazul in care returnarea este acceptata, vom inapoia valoarea produselor in termen de maxim 14 zile de la primirea acestora. Plata va fi inapoiata prin transfer bancar catre contul pe care il specificati dvs. in momentul in care faceti cererea de retur.

Daca intampinati probleme la returnarea produselor, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact disponibil pe site sau prin email la adresa de contact specificata in sectiunea “Contact”.